Web planet

Laptop reparatie: problemen en tarieven

Geplaatst op

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een laptop. Thuis dingen opzoeken op Google, je vakantie boeken of thuiswerken: een laptop biedt veel voordelen. Het aantal thuiswerkers neemt de laatste jaren sterk toe. Om productief bezig te kunnen zijn, is het van belang dat je een laptop hebt die snel is en goed werkt. Helaas komt het vaak voor dat er na verloop van tijd problemen met de laptop zijn. In deze blog gaan we dieper in op laptopproblemen en behandelen we de tarieven van de meest voorkomende laptop reparaties.

Problemen met de laptop

Bij laptopproblemen wordt er eerst onderzocht door specialisten of het met de hardware of software te maken heeft. De meest voorkomende problemen zijn:

  • De laptop is erg traag
  • De laptop heeft een virus
  • De laptop start niet meer op

Bij deze problemen raden we het aan om een expert op het gebied van laptop reparatie in te schakelen. Zij zijn gespecialiseerd in het repareren van laptops en hebben de kennis en ervaring om een goede diagnose te stellen en de reparatie op de juiste manier uit te voeren.

Tarieven laptop reparaties

Hieronder zie je een overzicht van de meest voorkomende laptop reparaties.

Onderhoud, virus verwijderen of herinstallatie: v.a. € 49,-

Laptop toetsenbord vervangenv.a. € 39,-

Laptop stofvrij maken of koelpasta vervangen: v.a. € 29,-

Laptop accu vervangen, lader vervangen of laadpunt (DC-jack) vervangen: v.a. € 27,-

Laptop water- val schade met schaderapport: € 29,-

Laptop versnellen of harde schijf vervangen: v.a. € 49,-

Laptop scherm vervangen of videokaart/videochip vervangen: v.a. € 85,-

Heb je problemen met je laptop en wil je deze graag laten repareren? Neem dan contact op met een specialist zoals Computerexpert. Zij zijn gespecialiseerd in het repareren van laptops en komen bij je langs op kantoor of bij je thuis. Bij de reparatie van je laptop ontvang je 6 maanden garantie op de reparatie.

 

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden