Web planet

De 3 leukste LEGO-games van 2018

Geplaatst op

Iedereen heeft vroeger weleens met LEGO-blokken gespeeld, wie is er immers niet groot mee geworden? We hadden urenlang speelplezier met de bakken vol met lego op zolder of onder het bed. Tegenwoordig is het ook mogelijk om met je favoriete LEGO te spelen op de computer. Inspiratie nodig voor welke game het beste bij jou past? Lees dan snel verder.

LEGO Jurassic World

In LEGO Jurassic world speel je met de grootste dino’s uit de bekende films. Stamp lekker rond met een LEGO T-rex, Raptor of Triceratops of maak je eigen dino van LEGO. Onderzoek de eilanden Isla Nublar of Isla Sorna of ren gewoon door de bossen. LEGO Jurrasic World is grappig, leerzaam en ook hartstikke leuk

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Voor de Star Wars fans raden we LEGO Star Wars: The Force Awakens aan. Dit spel is gebaseerd op de scènes uit de beroemde Star Wars films. Daarnaast biedt het spel compleet nieuwe avonturen aan die niet in de films terugkomen. Na het spelen van dit spel ben je, als je het niet al was, zeker een groot Star Wars fan! Leuk feitje: de stemmen zijn ingesproken door de originele acteurs van de films.

LEGO Dimensions

Het ultieme spel voor liefhebbers van zowel LEGO als spelcomputers is toch wel LEGO Dimensions. Dit spel biedt alles wat je zou willen in een LEGO game: een bouwpakket, speelgoed én een game in één. Het spel speel je op je computer én ook met echte LEGO. Met een aanvullend fun pack krijg je een nieuw LEGO-karakter met een gadget en een voertuig om nog succesvoller te worden in het volbrengen van je missies. Met een team pack krijg je zelfs twee nieuwe karakters met voertuig en gadget en met een level pack krijg je een karakter met voertuig en gadget én een geheel nieuw volledig level.

Toch liever met je fysieke LEGO-stenen spelen? Kijk dan eens op olgo.nl. Op de website kun je LEGO kopen tegen een voordelige prijs!

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden