Web planet

Beter zakelijk communiceren met privé chauffeur

Geplaatst op

Zakelijk communicatie gaat 24/7 uur door. Een goede zakelijke communicatie is een goudmijn en gaat je bedrijf naar een hogere positie in de markt brengen. Er zijn een aantal factoren die jou kunnen helpen de communicatie next-level te maken: een daarvan is de privé chauffeur. In deze blog nemen we je een aantal voordelen met je door.

Ogen op de weg

Als je veilig wilt bewegen in het verkeer is het belangrijk dat je de ogen op de weg houdt. Vanzelfsprekend moeten je gedachten ook bij het gebeuren op de weg zijn, want sommige mensen zijn ware wegpiraten. Maar hoe doe je dat als je met je klant aan het bellen bent om de details van de aanstaande deal te bespreken? Juist, dat is vrij lastig. Daarom raden we je een privé chauffeur aan, omdat deze professional heel eenvoudig het autorijden en navigeren van je over kan nemen. Dit komt je zakelijke communicatie zeer ten goede, omdat je met chauffeur alle aandacht voor je klant hebt, goed naar hem of haar kunt luisteren en zo goed kunt in spelen op de behoeften van je klant en eventuele sale kansen.

Zakelijke uitstraling

Met een privé chauffeur communiceer je dat je de zaak serieus neemt en dat deze goed loopt, want hoe zou je anders een eigen chauffeur kunnen betalen? Deze tak van sport noemen we ook wel non-verbale communicatie. Een mooi pak valt daar ook onder.

Kwantiteit en kwaliteit

Het is belangrijk om zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de communicatie in de gaten te houden. Met een privé chauffeur sla je twee vliegen in een klap, want je hebt meer tijd om te communiceren met klanten en je hebt maximale aandacht voor ze. Daarnaast kom je stressloos op kantoor aan, om daar vervolgens maximaal voor je klanten verder aan de slag te gaan (hoge kwaliteit). Goede communicatie gaat om alertheid en efficiëntie. Een privé chauffeur is een belangrijke investering in dit proces.

Op tijd komen

Een privé chauffeur heeft de volledige focus op de weg en het plannen van de route. Deze professional houdt eventuele veranderingen op de weg in de gaten, bijvoorbeeld een wegomlegging, zodat hij daar op kan anticiperen en jij gewoon op tijd bij klanten aankomt. Je komt niet alleen op tijd, je komt uitgerust, voorbereid en zonder stress op je afspraak.

Extra taken voor de chauffeur

In veel gevallen, zeker in het hogere zakenleven, is de chauffeursfunctie een stuk uitgebreider dan het plannen van de autorit van A naar B en het autorijden. Een breed takenpakket kan bestaan uit: helpen in en om het huis, de kinderen naar school brengen en weer halen en optreden als je persoonlijke beveiliger. Dit laatste is dan te vergelijken met een bodyguard, iets wat je meerijdende klanten of zakenpartners zeker zullen waarderen. Je communiceert dan vertrouwen en veiligheid. Daarmee ben je de ideale partner om een deal te sluiten.

Conclusie

De privé chauffeur is een ideale investering in je zakelijke communicatie, omdat deze professial ervoor zorgt dat de kwaliteit en kwantiteit van de communicatie omhoog gaat! Daarnaast kan de chauffeur extra taken vervullen, zodat jij daar niet mee bezig hoeft ze zijn en je kunt focussen op de zakelijke aangelegenheden.

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden