Creatief zijn, zit mensen in het bloed, al duizenden jaren overleven we hierdoor. Sommige zien kunst ook als oefening, bijvoorbeeld om het creatieve vermogen scherp te houden, dit vermogen dat we zo nodig hadden tijdens onze ontwikkeling. Tegenwoordig is het allemaal een stuk prozaïscher, er zijn veel zaken die we kunnen doen met ons creatieve vermogen, ook alledaagse dingen zijn de moeite waard wat dat betreft. Bijvoorbeeld een T-shirt bedrukken. Stanley kleding is daar erg geschikt voor, bijvoorbeeld om bedrijfskleding van te maken. Lees in deze blog verder voor meer creatieve tips

Shirt voor een band

Een groot aantal mensen speelt in hun jeugd in een band. Dit is hartstikke tof je kunt echt wel wat mee bereiken als je een beetje je best doet. Misschien niet direct een platencontract bij BMI, maar wel een hele leuke set optredens door het hele land waarbij je mensen leert kennen en een netwerk opbouwt. Wat bij de bandcultuur komt kijken is het nodige aan producten. Een van de eerste mensen in de muziekindustrie die begon met shirtjes, buttons en andere accessoires te verzinnen bij een act, dat was de manager van Elvis, Dries van Kuijk (ja een Nederlander), of beter bekend onder zijn pseudoniem Colonel Parker. De jaren verstreken en tegenwoordig is het bandshirt een vast onderdeel van de popcultuur. Deze kun je dus zelf voor jou eigen band te laten drukken. Supergaaf en dit moet je dus ook echt zeker doen.

Bedrijfskleding

Wanneer je een bedrijf hebt opgericht zou je zeker nagedacht hebben over hoe dit overkomt bij andere mensen. Belangrijk daarbij zijn huisstijl, kleurgebruik dus, en de eenheid die als bedrijf op de markt en in de media uitstraalt. De media is natuurlijk ook onderdeel van de markt, zij het de visuele representaties daarvan. Je communiceert met je visuele taal en daar hoort bedrijfskleding bij. Bedrijfskleding kan heel mooi geprint worden op Stanley kleding. T-shirts.nl is de plek om dit bovenstaande voor elkaar te krijgen. 

Wees creatief met je ontwerpen, ben je zelf niet handig met het potlood, dan kun je ook een foto gebruiken die rechtenvrij is of een ontwerper aan de gang zetten die je kan helpen een leuk ontwerp te maken voor je kleding. Of het nu kleding voor entertainment of voor je bedrijf is, het is allemaal mogelijk zelf kleding te ontwerpen en laten drukken.