Web planet

Help ik kan niet zonder mijn iPhone! Enkele gebruikstips

Geplaatst op

Het zal je maar gebeuren dat je IPhone er mee stopt. Vaak kun je er zelf wat aan doen om de levensduur van dit apparaat te verlengen. We zijn in de wereld van de iPhonebrokkenpiloten gedoken en hebben een aantal gebruikstips verzameld die je gaan helpen om het beste uit je iPhonegebruik te halen. Dat scheelt al gauw weer honderden euro’s voor het kopen van een nieuwe smartphone. Check onze blog en doe je voordeel met de tips. O en mocht je hem toch een keer laten vallen? iPhone reparatie amsterdam heeft de skills om je iPhone weer als nieuw te maken.

Handige gebruikstips

Er zijn een aantal manieren waarop je je iPhone kunt gebruiken die de levensduur verlengen:

·        Niet telkens bij laden

Om de levensduur van je batterij langer te maken is het slim om de accu niet constant bij te laden tot 100%. Je batterij gaat langer mee wanneer je heb af en toe qua procenten flink dalen. Wanneer je de dertig procent nadert is het goed om hem weer op te laden. Continu op een maximum houden is niet goed voor de batterij.

·        Helemaal leeg laten lopen

Wanneer je vroeger een telefoon kocht werd het aangeraden om de batterij helemaal leeg te laten lopen. Tegenwoordig zijn de accu´s een beetje anders en kun je gewoon gaan laden. Vaak wordt wel aangeraden om de telefoon 5 a 6 uur in het stopcontact te laten tijdens de eerste laadcyclus. Maar het is geen ´wet van Meden en Perzen´. Laat je batterij elke maand of om de twee maand eens helemaal leeglopen.

·        Zomersgenieten

Op een zomerse dag, wanneer je heerlijk aan het genieten bent, is het heel gemakkelijk om per ongeluk je iPhone in de zon te laten liggen. Dit kun je beter niet doen, omdat de telefoon dan oververhit kan raken.

·        Warme telefoon

Het kan zijn dat de telefoon warm aanvoelt tijdens het laden. Mocht je hoesje erom zitten, dan is het goed om deze eraf te halen. Dan kan de warmte beter weg.

·        Gebruik een officiële oplader

Er zijn veel B-opladers op de markt en deze missen wat de officiële iPhonelader wel heeft, namelijk een veiligheid waarmee de lader stopt met laden als de accu vol is.

Meer ontdekken?

Op onze site vind je meer tips op het gebied van telecom en business. Hoe begin ik een succesvolle webshop? En welke archiefopslag is effectief?

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden