Web planet

Gietvloer voor uw bedrijf: dit zijn de kosten

Geplaatst op

Welke gietvloer u het beste kiest voor uw bedrijf, hangt af van uw noden en wensen. Elke gietvloer is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Het verschil tussen de verschillende soorten zit vooral in de stevigheid.

PU gietvloer

U kiest het beste voor een PU gietvloer wanneer u een vloer zoekt voor in uw kantoor of woning. De PU gietvloer is namelijk redelijk zacht en kan hierom niet veel verdragen. Daarbij is het wel een heel erg stijlvolle vloer die er lang mooi uit blijft zien. De vloer is perfect te combineren met vloerverwarming en is zoals elke gietvloer brandwerend. Voor deze gietvloer betaalt u gemiddeld tussen de 60 tot 80 euro per vierkante meter.

Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is een stuk steviger dan de PU gietvloer. U kiest dus best voor deze gietvloer wanneer uw bedrijf een ziekenhuis, tandartspraktijk of horeca zaak is. Deze vloer is bestand tegen chemicaliën, zuren en andere gevaarlijke stoffen en krijgt geen krassen wanneer u er met zware machines over gaat. De prijs voor deze vloer ligt gemiddeld tussen de 73 en 97 euro per vierkante meter.

Troffelvloer

Als u opzoek bent naar een vloer dat nog steviger is, kunt u de troffelvloer overwegen. Deze vloer bestaat uit kleine gekleurde grind- of kwartskorrels die worden verbonden door epoxyhars. U ziet de vloer dan ook vaak terug in ziekenhuizen, tandartspraktijken en horeca. Deze vloer kost gemiddeld tussen de 60 en 80 euro per vierkante meter.

Het is alleen mogelijk om een gemiddelde prijs te geven voor gietvloer kosten aangezien de prijs afhangt van een aantal factoren. Zo betaalt u minder per vierkante meter wanneer u een grote oppervlakte laat aanleggen. Ook de kleur speelt bij de prijsbepaling een rol.

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden