Web planet

Eco vriendelijk en voordelig je kantoor inrichten

Geplaatst op

Met tweedehands kantoormeubelen richt je snel een ecologisch vriendelijk een kantoor in. We nemen dit en meer met je door in deze blog. Veel ondernemers vinden dit leuke en inspirerende informatie. Lees dus snel verder! Vergeet ook niet onze andere blogs te lezen. Dan ben je al snel helemaal op de hoogte van de verschillende opties. 

Vele voordelen van tweedehands kantoormeubilair

Er zijn echt heel veel voordelen verbonden met het aanschaffen van tweedehands kantoormeubilair. We hebben een aantal interessante voordelen voor je op een rij gezet. Laat je inspireren!

Professioneel ontwerp met korting 

Door te investeren in gebruikte kantoormeubelen van hoge kwaliteit, krijg je ontwerpen van professionele kwaliteit tegen een sterk gereduceerde prijs. Een van de beste dingen van het kopen van gebruikte meubels is hoe betaalbaar ze zijn in vergelijking met de “nieuwe” tegenhangers. Slimme kopers weten dat het kopen van gebruikte kantoormeubelen niet alleen handig is, maar ook economisch.

Kwaliteit

Wanneer je tweedehands kantoormeubilair van een goede dealer koopt, zul je vaak merken dat de meubelstukken weinig tot geen tekenen van schade vertonen. Dat komt omdat dealers de meubels vaak schoonmaken en herstellen tot ze weer als nieuw zijn. Bovendien, omdat je een stuk van hoge kwaliteit koopt, pluk je nog steeds de vruchten van het originele ontwerp van het merk. 

Doorverkoopwaarde

Gebruikte meubels, vooral die van een bekend merk, kunnen vijf jaar lang 75% van hun oorspronkelijke waarde behouden. Dat betekent dat zelfs als je een gebruikt meubelstuk koopt, je het na een tijdje nog steeds kunt verkopen en het grootste deel van je geld terug kunt verdienen.

Snellere levering 

Vaak betekent de aankoop van nieuwe meubels van een high-end ontwerper weken wachten tot het product beschikbaar is. Het ergste van alles is, dat wanneer je nieuw koopt, je vaak wordt achtergelaten met de taak om de meubels zelf in elkaar te zetten. Tweedehands meubilair daarentegen is klaar voor gebruik en wordt meestal voorgemonteerd geleverd.

Milieuvriendelijk 

Door te kiezen voor tweedehands kantoormeubilair in plaats van nieuw meubilair, maakt je bedrijf een bewuste keuze om de ecologische voetafdruk te verkleinen (want er hoeven nu minder meubels gemaakt te worden, want je koopt immers geen nieuwe) en te voorkomen dat deze perfect functionele stukken naar de stortplaats gaan. 

Gerelateerde berichten

Tips bij het vinden van een baan in de ICT

Heb jij net een opleiding afgerond binnen de ICT, dan is het natuurlijk van belang om zo snel mogelijk aan het werk te gaan. Alleen in de praktijk is...

Lees meer

Over ons

Als je op de hoogte wilt zijn van diverse interessante topics en meer technieken wilt leren kennen waar jij als ondernemer je voordeel mee kunt doen, dan raden we je zeker aan om de publicaties op onze site te lezen. Zo blijf je op de hoogte van de innovaties binnen het werkveld.

Contactgegevens

Via info @ webplanet.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden